tiistai 6. toukokuuta 2014

Vesileikkejä

Kävimme tänään Utran rannassa vähän polskimassa vettä ja huomasin, että Nöpöhän tykkää jopa siellä pulikoida. Heitettiin keppiä ja kyllä Nöpö ne hakikin sieltä tiettyyn pisteeseen saakka; yli mahan ei vesi saanut mennä. Kira vähän polskutteli vesirajassa ja yhdessä vaiheessa uskaltautuikin jopa niin syvälle, että vatsakarvatkin kastui, siitä alkoi hirveä polskiminen ja räiskiminen, kun automaattinen uimisrefleksi "kytkeytyi päälle" ja äkkiä rantaan. Hauskan näköstä ja kehuimme molempia koiria maasta taivaisiin, miten hienoja olivat, kun uskaltautuivat uimaan. Nöpöä sen takia, kun on hieman pelännyt vettä aina ja Kiraa nyt sen takia, että oppisi kesällä menemään kuumalla uimaan, koska asumme n. 300 metrin päässä rannasta!

Ilma oli nätti, mutta hieman tuulinen. Kummallakaan haukulla ei tullut kylmä vaikka polskivatkin vedenrajassa melkein puolituntia ja sitä ennen oltiin leikitty pellolla hetken aikaa. Nöpö on oppinut hienosti pysymään lähettyvillä silloinkin, kun toisia koiria näkyy kauempana horisontissa. Olen siitä ylpeä! Johtuneekohan ehkä siitä, että haluaa olla lähellä Kirankin vuoksi, koska Kira seuraa Nöpöä kuin hai laivaa. Olen siitä tyytyväinen, koska Nöpön luoksetulo on hyvä, joten saan molemmat koirat helposti luokseni. Pidimme siis koiria vapaana melkein koko lenkin. Lukuunottamatta tienylitystä ja tien vierellä kävelyä.

Otin reissusta myös kuvia, joita näät tässä alla!

Tässä olemme vasta menossa rannan suuntaan ja harjoittelemme vapaana oloa pellolla. Nöpön häntä on kuin vappuhuiska, kun tuulee.

Pomppukuva; Kira huomasi, että Nöpö kahlaa veteen ja kiiruhti perään. Yritin saada siis hienoa kivellä istumis kuvaa. :PEnsimmäiset kosketukset veteen. "Iso juomakippo"

Sitten oli tassu märkänä ja vähän ihmetytti.Sitten taas mentiin!

Mielestäni Kiralla on oikein kaunis seisomisasento! Oon niin ylpee tosta hauvasta!

Kuten myös mun isommalla hauvallakin <3 Harjattuna näyttäs paremmalta aina. :D

Sitten mentiinkin kokonaan kastautumaan! Tässä kuvasarjassa Kiran uimisrefleksit lähti "käyntiin" ja tuli kiire takasin rantaan ihmettelemään mitä tapahtu. :D 

Nöpökin kävi näin pitkällä hakemassa keppiä!

Uskaltaako sinne enää mennä? Kyllä uskalsi ^^ 


Kepin noutamista vedestä Nöpön kanssa. :)

Märkä koira...

Toinen samanlainen ravistelemassa. <3Nöpö tykkää keppileikeistä yli kaiken! Oli koko ajan kepin perässä <3

Sitten oli juoksentelu aika! Ylimääräset vedet pois ja hiekat tilalle! 


Sitten kaiveltiin ja istuttiin toisen päällä. :)

Tässä ehdottomasti mun lempparikuva koko reissulta!!! <3

Lopuksi piehtaroitiin kuivuneiden kakkojen keskellä tyytyväisenä. ^^ Meillä taitaa tänään olla saunailta!

Oon niin paljon saanut puhtia ja energiaa tosta auringosta nyt, että ei tosikaan! Joka päivälle oon jotain tekemistä itelleni keksinyt, ihan hyvä vaan, niin ei tule lusmuiltua. Kevät on ihanaa aikaa!

Kotiin kun tultiin niin pesin kiran tassut ja masun, ei oikein tykännyt, mutta hienosti jaksoi kuitenkin vielä jynssättävänä olla. (Hiekkaa tuli enemmän sieltä turkista, kun laki salli). Sen jälkeen toinen simahti samantien. <3 Pesen Nöpön vasta illalla, kun se on vähän isompi homma ja ajattelin jynssätä hieman paremmin, kun huomenna on mätsärit taasen. :) Uskon, että kuivuu siihen mennessä, niin kuin aina ennenkin. 

Eipä mulla muuta, kirjottelen tänne taas sitten kun tapahtuu jotain kertomisen ja kuvaamisen arvosta, eli huomenna mitä ilmeisimmin mätsäreistä kuvia ja kertomuksia! Liittykää ihmeessä lukijoiksi, jos vielä et ole, se auttaa mua hirmusesti motivoimaan kirjottamaan asioita ja kuvaamaan meidän elämää enemmänkin! Kiitos kuitenkin jo 7 lukijalle, jotka ovat painaneet sitä "LIITY TÄHÄN SIVUSTOON" nappulaa!
7 kommenttia:

 1. Moikka! Bongasin blogisi Petsien kautta ja ajattelin liittyä lukijaksi. Lapparin omistajana tykkään lueskella kaikkea tähän hienoon rotuun liittyvää. Ja on tuo teidän pentu vain niin ylisuloinen!

  http://koiranelamani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun liityit lukijaksi! Se innostaa mua tekemään lisää postauksia ja ottamaan kuvia vaan enemmän! :) Liityin myös sinun blogisi lukijaksi samaisesta syystä ^^ Ihanan värinen hauva sulla :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, voi tuota Nöpön kuvaa <3 Niin sievästi näyttää kieltä :) Nopeasti pikkunen kasvaa ja aivan ihana kun tulevat noin hyvin toimeen keskenään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ^^ Ooon niin ilonen, että toi meijän vanhempi hassu opettaa tota nuorempaa hyville tavoillekin :) <3

   Poista
 3. Ihania kuvia, voi tuota Nöpön kielikuvaa <3 Pikkunen kasvaa niin kovaa vauhtia, aivan mahtavaa kun tulevat noin hyvin toimeen keskenään :)

  VastaaPoista
 4. Oi, oikein kaksi lapparia löytyy täältä blogista! :)

  Meidän lapparipoika on koiraperheemme nuorimmainen ja täytti juuri viime kuussa 2-v. Voi sitä aikaa kun sekin oli tuollainen pieni pallero.. uah! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Kaksi! Unelmat pikkuhiljaa toteutuu <3 Muistan kans, ku Nöpö oli ton Kiran ikänen pieni pallo <3 Aika menee hirveen nopeasti!

   Poista

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)