tiistai 27. toukokuuta 2014

Mitä meille kuuluu??

Ihan ensiksi sanon, että kaikki tämän postauksen kuvat ovat kännykkälaatua ja joissain sen huomaakin.

Otsikkona siis, mitä meille kuuluu? Melko hiljaista on ollut nyt blogin osalta ainakin tekstin suhteen, koska ei vaan oo hirveesti inspannu kirjotella. Kuvia on kyllä otettu senkin edestä. Videoita on myös otettu aika paljon, mutta en vaan oo saanut aikaiseksi julkasta niitä. Kiinnostaako ketään edes random koira-videot Kirasta ja Nöpöstä?? Enpä tiedä, en oikeen oo sen takia niitä julkassu.

Mutta, se mitä meille kuuluu on melko hyvää. Ensin itse olen ahdistellut sitä, kun kesätöitä ei oo näkyny mailla eikä halmeilla, mutta sitten minulle soitettiin eilen, että tulisinko tänään haastatteluun. Kävin siis haastattelussa ja sain kun sainkin sen paikan! Ainakin nyt on neljäksi viikoksi hommia, mutta mahdollisesti myös pitemmäksikin aikaa, jos näytän heille olevani pitämisen arvoinen. :)

Nöpölle kuuluu sellaista, että viime torstaina ei ollut rallytokoa, joten jouduimme tyytymään kotiharjoitteluun. Sitäkään ei paljoa pystynyt tekemään +30 asteen lämpötiloissa, joten harjoittelu jäi illemmalle. Nöpö oli aivan naatti niissä lämpötiloissa ja ei oikein jaksanut tehdä mitään. Ruokakaan ei oikein tahtonut maistua. Nyt kun on ollut taas pari päivää +10 astetta, niin koirakin on eloisampi ja ruoka maistuu! Torstaina taas rallytokoilemaan! Siitä meidän isotyttö tykkää! 

Kiralle kuuluu sellaista, että se kasvaa hurjaa vauhtia! Kuten kuvistakin näkee kokoa on tullut puolet siihen verrattuna mitä se silloin oli kun se tuli meille. Rokotukset on piakkoin kunnossa, joten päästään koirapuistoilemaan ja tapaamaan koirakavereita oikein urakalla! Nyt ollaan lähestulkoon vain neljästään patikoitu pitkin joen vartta ja puskia. Yhtään punkkia ei vielä kummaltakaan koiralta ole löytynyt, mikä on ihme! Mutta oon tosi iloinen asiasta! :) 

Käytiin taas maanantai iltapäivästä, kun oli sopivan viileä, rannassa kävelemässä ja ottelin kuvia sieltä sun täältä. Enjoy...Lähtötunnelmia...
Tää on tällanen kepinkantaja! Aina kun löytyy keppi, se on otettava suuhun ja kannerrava melkein kotiin asti! 

Hieman oli märkää... :)

Sitten oltiinkin märkiä!! Äkkiä kotiin ja pesulle! 

Ihana märkä koira :P

Meidän pieni jedityttö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)