perjantai 16. toukokuuta 2014

Kiran ensimmäinen rokotus

Joo tiedetään, varmaan monen mielestä vähän tylsä aihe, mutta mulle se on iso juttu. :P Pelkään piikkejä yleensä aika paljon, mutta tänään kun menimme, niin Kira ei edes huomannut, että pistettiin niskaan vaan mussutti ilosesti isoa kasaa nameja mitä pöydälle laitettiin. :)Eläinlääkäri oli tosi mukava ja tarkisti samalla korvat, kuunteli keuhkot ja sydämen ja katsoi hampaat. Kaikki näytti olevan kunnossa!


Saatiin vielä pentupussukka eläinlääkäristä, joka sisälsi penturuokaa pari kiloa, mittakupin ja ruokakipon. Kira on vähän sellaista sorttia, et osaa olla autossa melko hyvin, mutta vähän ajan päästä tulee paha olo ja sitten tulee oksennus. Kira oksensikin kaksi kertaa autoon. Voi pientä, onneksi alla oli koirasuojus, ettei mennyt paljoa penkille. :) 

Eläinlääkärissä käynnin jälkeen mentiin käymään lemmikkiruoka myymälässä nimeltä "Tessu". Ostettiin sieltä 10kg jauhelihaa, pakastelohta, possunkorvia PALJON ja pari naudan putkiluuta (2 vähän isonpaa ja yksi pienempi). Kokonaishinnaksi näille tuli n. 40€, mikä on mielestäni aika vähän verrattuna markettihintoihin! Näillä me pärjätäänkin sitten jo jonkin aikaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)