torstai 8. toukokuuta 2014

Nöpön toiset mätsärit

Tänään oli siis Nöpön toiset mätsärit ikinä. Ne ei mennyt ihan niin hyvin, kun viimeksi. Saatiin sininen nauha tällä kertaa. Huomasin kyllä heti "tuomarista", että se ei tykännyt Nöpöstä. Tai oikeastaan kenestäkään muustakaan koirasta kenellä on hieman pitempi ja pöyheempi turkki. Sielä oli Nöpön lisäksi kolme muuta Suomenlapparia, yksi oli pentuluokassa ja kaksi muuta vissiinkin aikuisten luokassa. Noh, ei me voittamaan sinne mentykään vaan kokemuksen vuoksi!

Nöpö oli hieman enemmän levottomampi näissä mätsäreissä, kuin niissä toisissa. Huomasin myös noista toisista koirista, että hekin olivat hieman levottomampia. En tiedä sitten mistä johtui.
Huomasin myös sen, että järjestäjät alkoivat pystyttää kehiä ja muita paikkoja vasta tasan kello 17:00, milloin ilmoittautumisten piti alkaa. Noh eipä se paljoa minua haitannut, mutta jännä nähdä miten erilaisia tapoja ihmisillä on. :)

Ensimmäinen parikierros:


Apua noita Nöpön takajalkoja!! *hävettää


Sitten odoteltiin sinisten kierrosta:

Sinisten kierros:
Alimmassa kuvassa Nöpö on mun mielestä tosi nätisti asennossa!

Sitte odoteltiin että pienemmät juoksee ympyrää... :P

Ja sitten me juostiin. 

Tykkäsin enemmän siitä Nöpön ekasta mätsäristä, koska siellä paistoi aurinko koko ajan. Tietysti ajankohdallakin on osansa, mutta tämän mätsäreiden järjestäjät olivat valinneet paikaksi sellaisen, jossa ensimmäisenä tulee varjo, kun muualla parkkipaikkaa vielä aurinko olisi paistanut. Siellä oli siis k.y.l.m.ä. Välillä piti käydä autossa lämmittelemässä, että pystyi koko loppuajan siellä seisomaan. Kyllä tämä taisi hieman pienempi mätsäri olla kuin se eka, koska osallistujiakin oli ekassa paljon enemmän. Mutta tätä tämä on; oppimista ja katselemista. :)

Käytiin ennen mätsäreitä Nöpön kanssa Mustissa & Mirrissä ostamaassa näyttelypanta ja hihna. Alla kuvat, kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette noista? Onko hyvät? Itse en noista oikeastaan tiedä paljoakaan vielä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)