perjantai 9. toukokuuta 2014

10 Seuraajaa, kiitos! + eläintenhoitaja pääsykoe

Nyt Nöpön, Kiran ja mun blogissa on jo 10 seuraajaa, joka on itselleni hyvin iso määrä. En ikinä uskonut, että edes yhtä kiinnostaisi lukea hölmöjä sepustuksia elämästä, ensin yhden, sitten kahden koiran kanssa. Mutta kyllä vain! Lukijoita on jo 10! Saattaa vaikuttaa hassulta, että niin "pienestä" määrästä innostun, mutta se merkkaa mulle tosi paljon!

ISO KIITOS SIITÄ NIILLE, KETKÄ SITÄ SEURAA NAPPIA ON PAINANUT!

Ajattelin myös tehdä jonkinlaisen kisan/arvonnan, jos joskus pääsen jopa 20 seuraajaan, niin siinäkin olisi sitten jotain odotettavaa. Ehkä 10:llä ihmisellä arvonnan teettäminen olisi vielä vähän hassua. :P Joten, jos tässä nyt vielä vähän seuraajia/lukijoita saataisiin, niin sitten olisi arvonnankin aika! Jee ^^

Vähän omaan elämää liittyvää päivitystä vielä. Kävin tänään maatalousalan tutkinnon eläintenhoitaja pääsykokeissa. Siellä oli pelkästään haastattelu, jossa kysyttiin, että mitä eläintenhoitaja tekee työkseen? Onko aamuvuorot ongelma? Onko sairauksia? Miksi minä olisin hyvä eläintenhoitaja? jne.
Osasin mielestäni vastata hyvin noihin kysymyksiin ja sainkin oikein keskustelua aikaiseksi huoneessa. Lopuksi haastattelijat sanoivat, että meillä oli hyvä keskustelu ja arvostavat minua. Lopuksi vielä kysyin, että paljonko hakijoista pääsee sisään, niin vastasivat, että ehkä n. 2/3. Viime vuonna pääsivät kaikki hakijat.
Sitten he sanoivat vielä, että onnea pääsemiseen ja vinkkasivat silmää ja näyttivät peukalla minulle onnea. Siitä tuli hyvä mieli. Toivon todella pääseväni unelmaani havittelemaan. Sen saa sitten tietää 12.06.2014, eli noin kuukauden päästä!

4 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä näyttäisi olevan 9 lukijaa, mutta minäpäs juuri päätin liittyä mukaan joten kymppi täynnä taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Joku taitaa lukea tätä siis yksityisesti, joten se ei näy kaikille, mutta nyt on 10 virallista lukijaa! Kiitos ihan älyttömästi, että liityit seuraan! :) Innostaa kirjottamaan yhä enemmän ja enemmän tätä blogia, kun joku tätä oikeasti seuraa mielenkiinnolla ^^

   Poista
 2. Mie oon ihan varma että sie pääset, oot best! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)