lauantai 17. toukokuuta 2014

Suvi-Karelia 2014 koiranäyttely

Olimme tänään Nöpön kanssa Suvi-Karelian koiranäyttelyissä Joensuussa. Tämä oli Nöpölle ja mulle aivan uusi kokemus ja tykkäsin ihan älyttömästi!


Alkuun veimme parkkipaikalle auton ja Nöpö oli ihan tohkeissaan. Ihmetteli, että mihin oikeen olimme menossa, kun haukuntaa ja ulvomista kuului parkkipaikalle saakka. Menimme auttamaan ystävääni H-R:ää hänen kahden koiransa ja kannettavien kanssa. Kävelimme näyttelypaikalle ja löysimme hyvin helposti meidän kehämme eli kehän 29.

Sitten asetuimme aloillemme ja menimme katselemaan myyntikojuja. Löysin sieltä itselleni kaipaamani näyttelynumerotaskun ja  Kiralle näyttelykansion. Kannattaa aina ostaa tällaiset näyttelytarpeet paikanpäältä, koska esimerkiksi näyttelykansion hinta olisi ollut netistä tilattuna n. 20€, kun taas paikanpäältä ostettuna maksoin vain 9€. Olisi sieltä saanut 5€:llakin näyttelykansioita, mutta halusin erikoisemman värin.


Kun palasimme takaisin olikin Urkin vuoro mennä kehään. Urmaksella meni todella hyvin, laitan tähän muutaman kuvan loppuun myös Urmaksesta. Urmaksen jälkeen Lumi käväsi kehässä.

Sitten olikin jo aika nopeasti meidänkin vuoro Nöpön kanssa! En edes ehtinyt jännittää niin paljoa, kun esimerkiksi jännitin ensimmäisissä mätsäreissä! Ehkä kuvat kertovat paremmin, kuin teksti, joten...Paras kuva, mutta kieli näköjään lerpahti justiisa kuvan ottamishetkellä. Tää on aina tällanen tää höpsö-Nöpsä. :P

Tuomari katselee...miettii...Tämä koira tuli ykköseksi meidän luokassa. :)

Sitten odoteltiin seuraavaa kehää!"Kiitos käynnistä!"
Näyttelytulos:

EH AVK2 
Rodunomainen lähestyttäessä
"Musta-vaalein merkein, keskikoko, mittasuht. oikea sopivan kokoinen hiem. kevytlinjainen pää, jossa riittävä otsapenger. Sopivan vankka runko, hiem. kevytluustoiset raajat joissa riitt. kulmaukset. Oikea laatuinen karvapeite, selälle kaartuva häntä. Liikkuu hiem. kevyellä askeleella. Norm. käytös."

Elikkä todella hyvin meni meidän ensimmäiseksi kerraksi... En olisi odottanut EH:ta, mutta näköjään saimme. Myös olin yllättynyt tuomarin kommentista "Oikean laatuinen karvapeite", koska luulin, että Nöpöllä on liian lyhyt karva Suomenlapparille. Mutta tuomari tykkäsi. :) Olen oikein tyytyväinen tähän päivään! Haluan näyttelyihin uudestaa ja josko saataisiin tuo Kira oikeaan ikään, niin päästään sen kanssa sitten kehiä kiertämään. :) 

Lopuksi vielä kuvia muista koirista näyttelyssä...

Jarfa's Pakkaslumi "Lumi" om. H-R Koistinen


Lappjuscan Dynamiitti "Urmas" om. H-R Koistinen
Inhottavasti kura lensi ekoissa kehissä... :/
Murustiinan Valkorinta "Tessu" om. Niina Sivonen

Ja lopuksi vielä nappasin kuvan kihlatustani ja Nöpöstä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)