tiistai 13. toukokuuta 2014

Susirajan Näyttelytreenit

Käytiin tänään Nöpön kanssa näyttelytreeneissä. Tosi mukavaa oli, kun törmäsin pariin tuttuun kasvoonkin siellä! :) Jokke oli ottamassa kuvia siellä, joten saatiin vähän erilaista kuvakulmaa tähän asennon hakemiseen.

Tässä tulee nyt litania kuvia, että arvostasin ihan hirveesti, jos joku sanois, että mikä näistä eri asennoista ois parhaimpia ja mitkä ei niin hyvin ole hyviä seisomisen kannalta. Oon hieman epävarma tuon Nöpön asettelun kannalta nimittäin, en osaa itsekään oikein sanoa, miten niiden jalkojen pitäisi oikein olla? Ja seisonko minä itse vai olenko takana/sivussa kyykyssä?

 Aloitettiin melko hyvin!

 Sitten olikin jo tassut vinossa edestä :P

Lumi kattelee takana, kun harjotellaan. :)

Sitten tarkasteltiin taas tassuja...

Sitten kyllästyttiinkin jo seisoskeluun! 

Hienosti se meni, kun ei olla ihan älyttömän paljoa tota seisokelua harjoteltu. :) Oon kyllä ylpee tosta Nöpöstä <3


Tässä on mun mielestä aika hyvä asento! 

Sitten harjoiteltiin tuota juoksemista. Ensimmäisessä kuvasarjassa pidin hihnaa väärässä kädessä, niin tuossa huomasi sen, että vedin liikaa Nöpöä, niin hihna osui Nöpön korvaa ja korva meni tietysti piiloon = EI HYVÄ.


Tässä kuvasarjassa vaihdon namin samaan käteen ja hihnan vasempaan käteen, niin meni huomattavasti paremmin! Kiitos vinkistä :) Kivaa oli ehdottomasti. Olisin voinut treenailla vielä lisääkin, mutta eivät treenit kestäneet kuin tunnin. Ihan hyvä koirien kannalta :) Nyt se höpö nukkuu tossa mun takana sohvalla tyytyväisenä, nameja masu täys <3

2 kommenttia:

  1. Mun mielessä toi viimenen seisotuskuva on paras jossa näkyy vain sinä ja Nöpö (on tuossa myös pari muuta hyvää). Lähinnä on tärkeintä, että etutassut on vierekkäin ja takatassut on vierekkäin. Etu- ja takatassujen väli ei saa olla liian pitkä ettei koira mene "A-asentoon" eikä myöskään liian lähellä toisiaan (http://koti.mbnet.fi/tuulen/sm/esi5.jpg) vaan juuri noin kuin kuvassa. Hyvältä ainakin kuvien perusteella näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentistasi! Ja vinkeistäsi, koska niitä kaivataan! Nyt olen taas hieman itsevarmempi tuon asettelun kannalta, koska tilanteemme ei ehkä ole niin paha kuin kuvittelin :D Pyrimme siis siihen, että koira seisoo luonnollisesti ja suorassa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)