sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viikonloppu touhuilua

Nyt viikonloppuna on tullut tehtyä vaikka mitä. Kuten edellisessä postauksessa jo kerroin, niin mätsäreissä tuli käytyä ja Kiran veljeä ja äitiä tuli käytyä katsomassa. Käytiin myös lenkeillä ja Kiran kanssa tehtiin ekaa kertaa kunnon pitkä lenkki. Hyvin jaksoi juosta ja kävellä koko lenkin. :) Sitten nukuttikin kotona tosi paljon.


Näin siinä käy, kun yrität ottaa kahdesta koirasta kuvaa siten, että ne kattos kameraan päin... EI TOIVOAKAAN! :D Heti kun toinen kattoo kameraan, ni sitte toine kattoo muualle jne. :P


Toinen meni ämpäriin. <3
Kiran lempilelu nykysin. Hyvin varmaan auttaa, jos hampit kutiaa. :)Hurja vauhti päällä toisella, kun taas Nöpö nauttii kellitellen auringosta ja rapsutuksesta :)Sitten juostiinkin hurjaa vauhtia viimeisen lumikasan ympäri. :)

Slurps...Nämä kuvat on kaikki otettu Canon Eos 1000D:llä. :) Kiva viikonloppu pitkään aikoihin! Ihana kevät <3

2 kommenttia:

  1. Oi tätä teidän blogia on todella kiva lukea kun itsekin odottaa toista pentusta taloon ja pitää Suomenlapinkoirista! Milloin teillä on se näyttely ja teethän siitäkin postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttelyt on 17.5 ja ehdottomasti teen postauksen siitä! Kuvia tulee varmasti niistä. Jännittää ihan sairaasti vaan kun ekat näyttelyt vasta mulla ja Nöpöllä. Ja kiitos kun luet, niin tulee oikeesti hyvä mieli ja on joku pointtikin miksi kirjotan tätä blogia, etten vain itselleni muistoksi. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)