tiistai 15. huhtikuuta 2014

Suvi-Karelia täältä tullaan!

Ilmotin nyt Nöpön tuonne Joensuun Suvi-Karelia näyttelyyn lauantaille. :) Ne ois sitten Nöpön ja mun ihka ensimmäiset näyttelyt. Mitään tuloksia mie en sieltä odota, vaan sillä pohjalla mennään, että opitaan mimmoista se touhu sielä lähinnä on. Jännittää jo valmiiks iha mukavasti. Sitä ennen pitäs Nöpön kanssa muutamat mätsärit käydä, että saadaan vähän kokemusta sieltäkin sitten. Sitten pitäis kytätä tollasia näyttelytreenejä, jos täällä päin niitä meille olis tarjolla. :)

Noh, Nöpö on kyllä luontainen lahjakkuus siinä kiltteydessä ja siinä, että antaa hienosti muiden kosketella ihan mistä vaan ja miten vaan, mutta ainut huoli on se, että riehaantuu muista koirista? Ikinä ei olla oltu niin monen koiran keskellä sitten kun sillon tullaan olemaan... HUI! Mutta, onneksi meillä alkaa rally-toko treenit tällä viikolla, joten saadaan tätäkin harjoteltua, että kun näkee koiran, niin se ei aina tarkoita sitä, että pitää leikkiä ja säntäillä. :) Siellä keskitytään siis vain minuun eikä toisiin koiriin. Leikkimis aika toisten koirien kanssa on sitten aika eirkseen. Tästä olen todella iloinen, koska tässä tarvitsimme harjoitustakin. :)
Ensimmäiset treenit on siis torstaina. (Siihen mennessä pitää ostaa/tehdä kosketuskeppi ja jokin kosketusalusta. Naksutin meillä jo onkin.)

Perjantaina tulee pentu kotiin! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)