lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pentu on tullut kotiin!

Eli, kävimme eilen hakemassa meille uuden perheenjäsenen Kennel Jarfa's:ilta. Jarfa's Qumina suomenlapinkoiran. Eilen en todellakaan ehtinyt koneelle enää tulla (okei en halunnut, koska halusin vaan tuijotella ja leikkiä Nöpön ja pennun kanssa...), mutta eilinen meni todella hienosti. Pennun nimeksi tuli muuten Kira. :)

Ekat pissat tuli makuuhuoneen lattialle ja siitä kiikutettiin nopeesti sanomalehdelle eteiseen. Tokat pissat tuli pari tuntia myöhemmin suoraan sanomalehdelle! Sitten pissailtiinkin jo sanomalehdelle loppu ilta. :) Nukkumaan mentiin siinä 12 aikaan, kun toisella oli virtaa, kun nukkui niin pitkät päikkärit Nöpön kanssa.

Sitten nukuttiinkin yhtäjaksoisesti 6:45 saakka ja tuli pissi ja kakki hätä sekä nälkä. Pissit ja kakit tehtiin hienosti pihalle ja syötiin vähän. Sitten leikittiin hetken sukkalelulla ja sitten mentiinkin nukkumaan taas. Nukuttiin sinne 11 saakka ja sitten käytiin taas pihalla pissillä. :) Eli todella hienosti on mennyt tämä alku! Ei pitäisi nuolaista vielä ennen, kun tipahtaa, mutta tää neiti on kyllä todella nopea oppimaan asioita!

Kahdentoista aikaa päivästä käytiin Joken kanssa kaupassa (tossa 10 metrin päässä) ja jätettiin Nöpö ja Kira hetkeksi kahdestaan. Jätin "Sleep recorderin" pyörimään siksi aikaa ja ei sieltä kuulunut muuta, kuin mähinä ääniä eli olivat leikkineet kahdestaan. Vähän tuli Kiralta itkua, mutta Nöpö oli mennyt lohduttamaan selvästi sitten Kiraa, koska sen jälkeen kuului mähinä ääniä taas. Tosi hienosti osasi siis olla!

Kahden aikaa mentiin takapihalle leikkimään ja minä otin kameran mukaan. Opettelin hieman noita aukon suuruuksia, iso-herkkyytä ja suljin aikoja. Sain todella kivoja kuvia ja ei niin kivoja kuvia myös, kyllä mä vielä opin! Tässä alhaalla parhaimmat otokset. :) Olisin voinut istua tuolla pihalla vaikka kuinka kauan, koska siinä oli +20 astetta lämmintä! Koiratkin nautti, kun aurinko paistoi ja oli ihana olla. :)

Ainii se mun piti vielä sanoa, että Nöpö ja Kira tulevat todella hienosti toimeen keskenään. Lenkillä, kun pidämme Nöpöä usein vapaana, niin ei lähde todellakaan niin kauas, kun yleensä ja pitää huolta siitä, että koko lauma pysyy mukana. On selvästi ottanut vanhemman koiran roolin pentua kohtaan. :)
Hieno koira mulla! En voi muuta kun ylpeä olla tosta meijän Nöpöstä!!!

Ensimmäinen kunnon yhteiskuva mun laumasta <3
Tässä kuvassa käytin liikaa valotusta... Mutta söpö ilme toisella <3


Lehdet oli suurta herkkua. Ja jostain syystä pikkukivet. Koko ajan täytyy olla tarkkana!


Mun pieni nallekarhu <3

Kira <3

Kukkuu kamera!

Meijän neitokainen <3

Sitten juoksukisaa!!

<3

Huomaa kyllä miten eri asetuksilla saa nin erilaisia kuvia! 

Anteeksi hölmö ilmeeni, mutta minkäs teet kun on kaksi rakasta ympärillä? <3

Nöpöseni <3 Ihana kevät on tullut <3

Nallekarhu ilme <3
Tältä näytti meidän takapihan lämpötila... Ulkona +19 ja sisällä +25. Ihanaa kesä on tulossa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)