tiistai 25. maaliskuuta 2014

Tokoilu harjoittelua(?)

Harjoiteltiin kotipihalla vähän toko juttuja. Ihan alku hommia siis. Ei mitään erikoista. Voin sanoa, että menee jo paremmin kun viimeksi otin videota! Voi verrata siihen. :) Linkki edelliseen videoon tässä: *click

Tässä uusi video:


Otin tietyiltä ihmisiltä, joita seuraan täällä bloggerissa vähän vinkkejä ja tein apinana perässä. Ja minulle annetut vinkit ovat auttaneet hurjasti! 
Minulle sanottiin, että kannattaa vierellä kävelemistä harjoitella seinän vieressä. Se toimi! Kuten videollakin näkee, niin seinän vieressä käveleminen ja pysähtyminen oikaisi sen vinoon kävelemisen ja vinoon istumisen. 

Virhetäkin videolla on. Tämä videoiminen auttaa minuakin näkemään virheet joita teen. :) Pystyn aina korjaamaan virheitä nähdessäni toisesta näkökulmasta sen mitä teen.

Kertokaa ihmeessä mitä tässä olisi korjattavaa ja positiivisetkin kommentit ovat tervetulleita. Rakentavaa palautetta olisi siis kiva saada, niin kuin tähänkin mennessä. :) Voin myös sanoa sen, että ilkeitä kommentteja jos tekee mieli laitella, niin turha vaiva. En julkaise niitä :P Rakentavat ja hyvätssä mielessä annetut neuvot ja korjaukset minun tekemistä jutuista ehdottomasti tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)