perjantai 21. maaliskuuta 2014

Näyttelytouhuja

Nyt olen sen päättänyt! Nöpön kanssa kun tuo näyttelytouhut ei oikeen oo ottanut jalansijaa (istumavirheen ja omalaatuisen karvansa takia sekä omistajan saamattomuuden takia) -Anteeksi. Se pentu kun tulee, ni hänen kanssaan alkaisin käymään ihan aidosti ja oikeasti näyttelyissä! Ensin pentu näyttelyissä ja sitten sen jälkeen aikuisten näyttelyissä. :)

Eli ensimmäiset näyttelyt olis jo 7-9kk iässä siinä Syyskuun loppupuolella. Sitten 9kk jälkeen virallisiin näyttelyihin joskus Marraskuun lopussa. Eli täällä päin on näitä näyttelyittä kuulemma siinä vuoden alussa aina eli kunnon näyttelypuuhiin päästäisiin sitten 2014 loppupuolella ja 2015 alkupuolella! En malttaisi odottaa!

Oon nyt kovasti yrittänyt ymmärtää tätä näyttelysanastoa ja muuta näyttelyihin liittyviä sääntöjä ja tapoja, mutta aika paljon on opittavaa. Ajattelin kävästä ihan vaan mätsäreissä katsomassa mimmosta siellä on Sunnuntaina. Itse en kyllä uskaltaudu Nöpön kanssa vielä osallistumaan... Seuraaviin sitten!

17-18.05.2014 on Joensuussa Suvi-Karelia näyttelyt, jonne menen katsastamaan mimmoista siellä on. :) Uskon, että sieltä oppii parhaiten mimmoista touhua se on.

Jos jollain on antaa hyviä vinkkejä näyttelytouhun aloittamiseen, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan! En ole siis ennen käynyt edes mätsäreissä, joten olen ihan avuton vielä näiden kanssa... *häpeämistä*


2 kommenttia:

 1. kiva jos olet innostunut näytteyisä, se on kyllä kiva harrastus!
  täältä voit lukea mätsäreistä, sijoitusmerkintöjä, kehän kulku ja kaikkea muuta tietoa mätsäreistä :)
  http://nettastage.blogspot.fi/2013/04/matsariopas.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä ja juu käyn ehdottomasti katsomassa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)