maanantai 31. maaliskuuta 2014

D.I.Y paracord kaulapanta ja hihna

D.I.Y eli Do it your self (tee-se-itse) kaulapanta ja hihna paracord narusta. Ohjeena käytin MONIA eri sivuja, mutta pääasiassa idean ja innostuksen sain tästä blogista: Tassuilla tanssien-blogi sekä tästä blogista: Le'ruff-blogi. Käykää ihmeessä kurkistamassa. Tässä nyt joka tapauksessa minun tuotokseni ja olen tyytyväinen näihin. Nämä ovat siis ihka ensimmäiset paracord naru kosketukseni, joten en ole edes ennen tiennyt tällaisesta narusta.

Naru on siis laskuvarjonarua, eli todella kestävää ja värikästä. Värejä on monia ja sitä saa ostettua metrikaupalla. Ostin itse antassusta monta eri väriä kolme metriä ja tajusin, että se on AIVAN liian vähän isomman koiran pantaan ja hihnaan. Eli kolme metriä sopii juuri näyttelyhihnan tekoon sekä pentu-kaulapannan tekoon juuri ja juuri. Ensi kerralla ostan varmaankin seitsemän metriä, jotta saan Nöpölle tehtyä pannan. 

Eli tuossa on siis näyttely/pentu hihna ja pennulle kaulapanta. Kaulapannan pituudeksi tuli 30cm ja hihnan pituudeksi 120cm. :) (Jotka on siis tehty kahdesta kolmen metrin pätkästä eri väristä narua kummatkin.)

Alkuun tämä oli älyttömän vaikeeta mulle ymmärtää miten se naru menikään ja mistä se meni nyt jne... Mutta kun pääsin vauhtiin ja Joken avustuksella välillä muistuttaen miten se menikään, niin loppu sujui todella hyvin. Piti muutaman kerran alottaa ihan alustakin, mutta hermot minulla yllättäin kestikin. :D Olen todella hätähousu, mutta tämän kanssa jaksoin. yllätys, yllätys! 

Rakastan tuota väriyhdistelmää yli kaiken! Vaaleanpunainen ja vaalean vihreä, ihanan keväinen. <3Narua minulle jäi jäljelle vielä kolmen metrin pätkiä kolme ja niistä varmaan teen toisen näyttelyhihnan, koska narujen pitäisi olla pitempiä, jotta niistä voisi tehdä täysi pitkiä kunnon ulkoilutus hihnoja. :)
Narujen hinnat eivät ole todellakaan paljoa! 80 senttiä metriltä, joten siitä ei lompakko kovinkaan paljon kevene.

Kommentoikaa ihmeessä mitä olette mieltä ja jos on jotain kysyttävää niin kysykää pois. Huomasin, että noita punontatapoja on miljoonia, joten valitsin sen itselleni, joka miellytti minua eniten. Parhaiten löytää netistä ohjeita tällaisten tekoon on nimenomaa ylempänä mainitsemani blogit ja youtubesta löytyvät punonta-ohjeet. Vastaan tietysti kysymyksiinkin, jos osaan ja kykenen parhaani mukaan! :)

Tästä innostuneena, teen varmasti lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)