maanantai 10. maaliskuuta 2014

Pentuja katsomaan + uusia kuvia

Nyt sovittiin sitten kasvattajan kanssa, että keskiviikkona mennään katsomaan uutta perheenjäsentä ensimmäistä kertaa! Toivotaan, että olisi niin sanotusti "rakkautta ensi silmäyksellä". Ei sitä koskaan tiedä kylläkään. Nöpön kanssa tapahtui niin, että Nöpö eli Ciasman Äkkijyrkkä oli viimeinen pentueesta ja rakastuin siihen oitis. Valinnanvaraa ei siis ollut, mutta ei se haitannut!
Kysyin kasvattajalta luvan, että saan ottaa pennuista videota ja kuvia! Joten keskiviikko-torstai aikana tulee luultavemmin niitä sitten. :)

Kasvattaja antoi taas kuvia tänään ja olin niin iloinen, koska minulla oli alkamassa silloin juuri äidinkielen essee koe. Jännitin hirveästi, mutta kuvat lievittivät jännitystä paljon! Se rentoutti. Kasvattaja kertoi, että pennut kävelevät jo ja kovasti on meno päällä. Keskiviikkona näämme sitten mimmonen on vauhti näillä kavereilla!

Tää on mun mielestä ylisöpö kuva (kuten kyllä toi alempikin), kun tuo söpöläinen yrittää jotain tuolla sanoa. Nää kuvat on aivan mahtavia ja sulosia, ettei tosikaan! 

Tääkin on aivan ihana kuva, kun tuo taaimmainen yrittää edelleen jotain puhua <3.
2 kommenttia:

  1. Voiii ihania!!! ♡♥♡♥♡ Hirvee pentukuume :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO SANOS MUUTA! Mie muuta ajatellukaan viimeseen pariin kuukauteen ku pentuja 8)

      Poista

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)