perjantai 28. maaliskuuta 2014

Pentukuvia

Uusia pentukuvia taas laiteltu tuonne Pentuset osioon. Käykäähän katsomassa.
Sain kasvattajalta luvan kertoa vihdoin äidin nimen ja se on Miikolan Challenger eli Challa! Tämä koira on äärettömän ihana luonteinen koira. Sekä todella nätti ja ryhdikäs. Meille tulee siis häneltä tyttö pentu. :)Tässä Challasta pari kuvaa, eikö olekin upea koira? 

Kävin tällä viikolla kasvattajan apuna sirutattamassa pentuja ja geenitestejä ottelemassa eläinlääkärillä. Kaikki meni oikein hienosti ja nyt odotellaan maksimissaan sellaiset kaksi viikkoa, että saadaan tietää kumpi isukki on, vai onko jopa molemmat?? Jännittää aivan älyttömästi. :) Pennut ovat aivan mahtavia ja kasvaneet ihan älyttömästi. Kuvia en heistä kerennyt ottamaan, kun kädet oli kirjaimellisesti täynnä koiranpentuja! 

Juttelin eläinlääkärissä myös yhden harjoittelijan kanssa, joka on juuri siellä koulussa mihin haluan opiskelemaan. Hän antoi hyviä vinkkejä ja kertoi koulustaan. Innostuin vain entistä enemmän siitä koulusta ja todella todella haluaisin sinne opiskelemaan (Kiteelle (pien)eläintenhoitajaksi). Se on minun unelma ammattini.<3 Ehkä se toive joskus totetutuu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)