maanantai 10. maaliskuuta 2014

★ Koirapuistoilupäivä ja valokuvia ★

Käytiin taas tänäänkin koirapuistossa ja ihan kiva, että mentiinkin. Siellä oli monta koiraa meidän mennessä sinne.

Harjoiteltiin taas ennen puistoon menoa vierellä kävelyä ja keskittymistä. Ja jo koirapuistoon ajellessa autolla harjoiteltiin autossa hiljaa olemista. Meillä, kun sattuu olemaan sellainen ongelma, että autossa aina innostutaan niin paljon, että vinkuminen on korvia vihlovaa... Eilen meni jo hieman paremmin, kun tänään meni jo taas paremmin! Hyvä tästä tulee pikkuhiljaa. :) Ihan positiivinen fiilis asiasta ja uskon, että saadaan autovinkuminen/auto-innostuineisuus opetettua pois pennun tulemiseen mennessä!

Koirapuistoon mentiinkin melko nopeasti, koska Nöpö tajusi, että vetämällä vaihtuu suunta aivan toisaalle. Sitten mentiinkin melko vierellä koirapuiston portilla ja sitten saikin luvan juosta minkä jaloistaan pääsi.


Tämän koirulin kanssa Nöpö meni peräkanaa vuorotellen jahdaten ja vuorotellen jahdattavana. Oli suunnilleen saman kokoinen, kun Nöpökin, joten oli hyvä juoksukaveri!Tämä hassu oli käpyjen perään! :)Tämä suloisuus oli suunnilleen saman kokoinen, kun Nöpökin. Ei oikeen jaksanut juosta tuon meijän vouhottajan perässä ja mielummin oli ihmisten seurassa rapsutettavana. :)


Välillä tuli pikkuselle janokin, kun niin kovaa vouhotti menemään!


Juoksentelu kuvia... Hirveen liukasta tuolla kyllä oli, mutta onneksi Nöpö osas varoa noita lätäkköjäitä hyvin.


"Äitii... Oon ihan märkä, joko mennään kotiin?""Miks mun pitää kattoo sua?"


Välillä piti leikkiä isännänkin kanssa. :)


Näin märkää puistossa oli... Hieman inhottavaa, mutta kyllä sen kesti. Nöpöä se ei näyttänyt haittaavan lainkaan. Hieman hitaammin piti juosta, mutta eipä se mitään. :) Ilma oli lämmin, mutta märkä... Voikun ne keväiset ilmat jo tulis. Lupaan itelleni mennä heti taas kuvaamaan tonne ulos, kun keväinen ja aurinkoinen sää yllättää! Opettelin tota kameranikin käyttöä hieman, jotta tulis hieman parempia kuvia, sen näkee sitten seuraavissa kuvissa.


Sitten piti ottaa poseerausasento, mutta ei se hyvä ole. :D Märkänä ollaan ja kaulapanta kaulassa, mutta harjoittelua harjoittelua. Ihan täysin en edes asentoa tiedäkkään miten se suomenlapinkoiralla pitäisi olla. Häntä ainakin pitäisi vissiin olla selän päällä... Nöpö oli tässä vaiheessa jo niin väsynyt, ettei häntäkään enää pysynyt selän päällä. Voi toista. <3

Sitten piti vähän poseerata äitille vielä kotiin tultaessa. Hienostihan se menikin! :) Märkiä oltiin!


Sitten väsyttikin ihan hirveästi, niin piti mennä nukkumaan oman rakkaan verhon taakse. :) Päivä oli siis mukava ja harjoittelua tuli tehtyä. 

Autossa vinkuminen on vähentynyt huomattavasti.
★ Remmissä vetäminen toisen koiran tullessa vastaan vähentynyt huomattavasti
★ Kävelee vierellä jo hienosti! 
★ Saan katseen häiritsevässäkin tilanteessa yleensä.
★ Overall hieno päivä! Parannettavaa tietysti kaikessa aina on, mutta ollaan päästy jo pitkälle!
Hyvä fiilis :)
2 kommenttia:

  1. Ihana toinen tuolla verhon takana. :3 Hyvin ootte edistyny! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, miun lemppari kuva noista! ^^ Jep, ja edistytään koko ajan! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)