sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

RallyToko on meidän laji!


Viime torstaina meillä oli Nöpön kanssa viimeinen kerta rallytoko kurssia, joten se tarkoittaa siis sitä, että meillä oli leikkimielinen rallytoko rata tehtävänä. Vaikka jouduttiinkin viimeisenä radalle, niin Nöpö jaksoi yllättävän hyvin koko radan alusta loppuun! Ötökät kiusas minuu koko matkan, mutta yritin olla välittämättä.

Nöpö ei itseasiassa tehnyt ainuttakaan virhettä itse, vaan minä tein muutaman väärän liikahduksen, joten Nöpö tulkitsi ne väärin. Yhden kunnon virheen teimme ja unohdin, että kyltin voi uusia jos haluaa, joten siitä olisi tullut muutama virhepistettä jos aito tilanne olisi ollut. Muuten meni todella hienosti ja en voisi ylpeämpi olla Nöpöstä! Toivon pääseväni Nöpön kanssa viralliseen rallytoko kisaan vielä jossain vaiheessa, jotta pääsisin näyttämään mihin me pystymme! :)

Alla video kyseisestä harjoitusradasta:


Kommentit ovat TODELLA tervetulleita, jotta voisitte sanoa mikä meni pieleen, mitä en itse huomannut vielä. Pujottelun jälkeen olin kääntymässä heti oikealle, joten pieni harha-askel minulta siihen tuli, mutta korjasin sen nopeasti. Onko se suuri virhe ALO-luokassa? Joissain kylteissä myös seisoin hieman pidempää, koska sain jonkun aivopierun ja unohdin totaalisesti mistä suunnasta tulin ja mihin olin menossa, onko sekin suuri virhe? Myös namin antaminen oli välillä hieman tuskaisen vaikeaa ja tuntui, että siihen meni ikuisuus. Joten tämän sanottuani, RAKENTAVAA KRITIIKKÄ KIITOS JA JOS ONNISTUIMME, NIIN MISSÄ JA MITEN? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)