perjantai 13. kesäkuuta 2014

Pitkästä aikaa vähän päivitystä.

En oo pitkään aikaan tietosesti kirjottanu tänne blogiin oikeastaan mitään, koska oon ollu tosi kiireinen nyt, koska sain yllättäin töitä! Oon ihan ilonen siitä, että sain töitä, mutta muulle tekemiselle ei oikein jää aikaa, kun töiden jälkeen oon niin väsynyt... Herätys viikolla 4:30 ja työpäivä parhaimmillaan saattaa loppua vasta kuuden aikaan... Huh. Mutta rahaa tulee! Se on positiivista.

Kuvassa Kiran äiti Challa aka Kirppu

Jokatapauskessa paljon on ehtinyt tapahtua. Ihan ensimmäiseksi voin sanoa sen, että pääsin sinne Kiteelle maatalousalan pk eläintenhoitajaksi! Perjantai 13. päivä ei mulle ainakaan ollut niin huono onninen, kun luulis. (Töissä sattui kyllä ja tapahtui noiden hemmetin lattianpesukoneiden kanssa vaikka ja mitä, mutta tää eläintenhoitaja koulutus -tieto pelasti päivän!)


Toisena voin kertoa sen, että tämä perjantai 13. päivä (joo just se) on aiheuttanut mulle flunssan. Hieman lämpä ja nenä vuotaa ku niagaran putous. Onneksi kunnon työntekijä sairastaa vain viikonloppuisin... *huoh



Kiran kanssa ollaan aloitettu pentukurssi ja heti ensimmäisellä kerralla myöhästyttiin tunnin verran, koska olin tulkinnut sähköpostia väärin. *tyhmä Jassu...



Nöpön kanssa rallytoko on jatkunut kivasti ja ollaan tehty jo pitempiä ratoja! Viime kerralla oli vaan niin julmetun kuuma, että Nöpö väsähti jo puolessa välissä treenejä, niin keskittyminen oli AAAAIVAN jossain muualla, kun namissa ja radan suorittamisessa. Puolessa välissä Nöpö kyllä onneks tajus et "jaaaaaaa, tässä tehään tällasta, no minäpä näytän taitoni". Sitten mentiinkin niin mallikkaasti loppuun asti. :)



Parisen päivää sitten käytiin taas tapaamassa Kiran sisaruksia ja Kira YLLÄTTÄIN dominoi kaikkia. (Kaikkia paitsi tietysti äitiänsä...Siltä se sai kyytiä muidenkin edestä.) Ei se kotona niin dominoiva ole, mutta saa nähdä nyt sitten, kun koirapuistoillaan vähän enemmän ja pistetään tapaamaan muita koiria, että miten menee.









Eipä tässä nyt muuta tule mieleen ainakaan tähän hätään...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)