lauantai 25. tammikuuta 2014

Infoa ja koirapuistossa käynti

Infoa:

Tänne tulee enemmän sitten juttua aina silloin, kun ollaan oikeasti tehtykin Nöpön kanssa jotain ja kamera on lähtenyt mukaan. Useimmiten käy niin, että unohdan tänne tulla kertomaan asioista, mutta kerron sitten vähän jälkikäteen myöhässä toivottavasti kuvien kera. Se vaan on inhottava kantaa kameraa mukana -25 asteen pakkasessa. : /

Mutta viimeistään sillon tulee UUSIA kuvia, kun pikkupennun saamme. Haluan raportoida Nöpön ja pikkupennun tekemisistä mahdollisimman tarkasti ja hyvin, että siitä jää hyvät muistot sitten itsellekkin tänne blogiin.

Laitoin tuonne sivuun kilpailun, johon kaikki koiraihmiset kannattaa mennä osallistumaan! Siitä voi voittaa kivan lelun koirallenne tai herkkuja. :)

Mutta asiaan:

Käytiin Nöpön kanssa tuossa pari päivää sitten etsimässä läheistä koirapuistoa, joka on ollut meiltä kadoksissa nyt jo jonkin aikaa. Tiedän yhden koirapuiston tästä läheltä, mutta se on hieman liian kaukana käveltäväksi monta kertaa viikossa. Lähempää löysimme nyt vihdoin ja viimein! Siellä törmäsimme kahteen saksanpaimenkoiraan, jotka sattuivat olemaan veljekset. Niillä oli kova meno päällä, mutta kyllä me silti uskaltauduttiin sinne isompien puolelle menemään. Heti, kun Nöpö tuli sisään alkoi armoton haistelu ja sitten jo mentiinkin. Hetkessä saksanpaimenkoirat olivatkin jo taas toistensa pauloissa ja Nöpö juoksee perässä ja käskee leikkimään hänen kanssaan. Se oli hyvä, että Nöpö näki vähän erilaista koiratoimintaa välillä, että ei kaikki ihan niin lempeästi leiki kun hän itse. Olimme siellä hetken aikaa, kun tulimmekin jo takaisin kotiin. Koira väsähti melkein heti sänkyyn nukkumaan. Fiksu koira.
Menemme taas koirapuistoon ensi viikolla, kun kuulemma saksanpaimenkoirien omistaja kertoi, että parhaimmin siellä on porukkaa arki-iltaisin kuuden jälkeen. Maanantaina varmaankin siis sinne!
Jos vaikka muistaisin ottaa sen kamerankin mukaan niin saisin vähän materiaalia sieltäkin!

-Jazzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)