perjantai 28. helmikuuta 2014

Muutosten tuulet puhaltaa

Olisin julkassut tän postauksen jo eilen, mutta tietokone päätti sanoo ittesä irti. Näytönohjaimen ajurit päätti, että ei pelata eikä bloggailla tänään yhtään mitään. Asensin siis ajurit uudelleen vikasietotilassa, koska näyttis kosahti aina päivityksen puolivälissä. Nyt toimii taas. Voi näitä tietokoneita...

Mutta asiaan siis.

Tässä nyt tätä pienoista muutosta ollaan tehty pikkuhiljaa meidän elämässä (moneltakin osin), niin ajattelin nyt sitten tehdä oikeen kunnolla jotain itseni ja Nöpön eteen. Nöpön kanssa harjoittelut on menny todella hyvin ja ollaan päästy jo sille tasolle, että nyt jo osataan vähän kaiken näköstä. Haluaisin siis päästä sille ns. seuraavalle tasolle (omasta mielestäni), joten ilmottauduin sitten Nöpöttimen kanssa Rally-Toko treeneihin! Oon todella innoissani tästä ja en malttas odottaa ensimmäisten treenijen alkamista! Treenit alkaa vasta 17.4 torstaina ja on sitten joka torstai 19.6 saakka. Linkki paikkaan, johon mennään treenailemaan on tossa alempana.

Tässä meidän uusi harrastuksemme :)

Viikonloppuna ois ollu taas Suomenlapinkoirien lenkkeilyä, mutta me Nöpön kanssa ei harmi vain päästä, kun lähdetään Etelä-Karjalaan kattelemaan sukulaisia ja kavereita. Ihan kivaa vaihtelua Nöpöllekkin. Ainut mistä pitää pitää huoli on se, että Nöpön ruokavalio pysyis ennallaan ja ruokinta ajat, koska helposti se luisuu taas käsistä. Nöpö on jo tiputtanu painoa tosi hyvin ja haluan sen pysyvän samalla raiteilla. :)

Oon myös suunnitellut mätsäreihin menoa. Lueskelin 'täältä' , että Joutsenoon ois mätsärit tulossa 6.4.2014, joten se ois oiva aika taas pyörähtää siellä suunnalla! Siellä meidät mitä ilmeisemmin sitten näkis. En oo Nöpön kanssa ennen mätsäreissä ollukaan, joten tämä ois sitten neidin ensimmäinen kerta.

Lopuksi vielä hassu video, kun Nöpö syö ensimmäistä kertaa kokonaista kananmunaa. Vähän ihmetteli, mutta kyllä kelpas! Nam!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, asialliset ja kehittävät kommentit ovat aina tervetulleita! :)